За продуктите

null

CASA FERA

Casa Fera е пълноценна храна за кучета и котки от всички породи и възрасти. В нея източниците на белтъчини, мазнини и въглехидрати са с високо качество, което гарантира пълноценно развитие.

Съотношението на калции, фосфор и витамин D цели оформянето на здрав скелет при малките кучета и котки. Съдържанието на Омега-3 и -6 мастни киселини допринася за доброто състояние на кожата и козината и увеличава съпротивителните сили.

Към храната за по-големи кучета и котки е добавен витамин Е в качеството му на натурален антиоксидант, а в добавка най-вече на ниското съдържание на фосфор се понижава рискът от бъбречни заболявания. Храната е бедна на натрий, което е от значение за регулиране на кръвното налягане и благоприятства за подобряване функцията на сърцето. Омега-3 мастните киселини допринасят за противоракова профилактика и имат противовъзпалително действие.

По-ниското съдържание на протеини и мазнини, в храната за зрели кучета и котки, намалява натоварването върху храносмилателната система, черния дроб и бъбреците и осигурява повишената смилаемост, като допринася за удължаване продължителността на живота. Обогатена с антиоксиданти, високото съдържание на хранителни фибри стимулира понижената чревна перисталтика.

null

ROYAL CANIN

Познание и уважение към действителните хранителни изисквания и особеностите на кучетата и котките е философията на Royal Canin от повече от 30 години. В основата на изследванията и иновациите те поставят животните. В разработването на своите продукти Royal Canin черпи опит от сътрудничеството си с развъдници и ветеринарни лекари- диетолози. Първи въвеждат 4 основни фактора, определящи храненето на кучетата и котките: размер, възраст, активност и физиологично състояние. Основният подход на Royal Canin в храненето се доразвива…

Основният подход на Royal Canin в храненето се доразвива чрез разработването на гамата от продукти Size Nutrition с включените в нея 4 хранителни програми:  Mini/ Medium/ Maxi и малко по-късно Giant.

Наблюденията върху някои определени породи кучета и техните специфични характеристики дадоха възможност да бъдат съсдадени първите храни, предназначени специално за тях: Yorkshire Teriier 28, Poodle 30, German Shepherd 24, Labrador Retriever 30, Boxer.

В стремежа си да се приближи още повече до специфичните изисквания на кучетата и котките, Royal Canin стига още по-далеч в прецизността при храненето на кучетата и котките. Създаването на гамата Size Health Nutrition бележи повратна точка в историята на здравословното хранене.

Тази гама предоставя изключителни решения за здравословно хранене, отчитайки не само размерите, възрастта, активността и физиологичното състояние на кучетата, но също и специфичните особености на различните породи кучета:

· Устна хигиена

· Имунна система,кожа и козина

· Храносмилане

· Стави

null

CARO CROC

Кучето и котката не са само ваши приятели, но и част от семейството Ви!

Това е причината Вие да искате най-доброто за тях! За доброто здраве е нужна добра храна. Факторите, от които зависи коя храна е най-подходяща за Вашите котка и куче са: възраст, вкусови предпочитания и евентуална свръхчувствителност към дадени продукти.

Знаците Gewoon Goed и OER Hollands отбелязани на опаковката са гаранция за качество и означават, че Caro Croc се  произвежда единствено и само от висококачествени и натурални суровини, витамини и минерали и не съдържа изкуствени аромати, оцветители, вкусови подобрители и консерванти.

Асортименът на марката е съобразен с всички фази от живота на Вашите любимци, както и с евентуална хранителна чувствителност. Серията продукти за израснали кучета и котки е с вкус на пиле, агнешко, риба и др. Добавката на масло от сьомга в храните подобрява състоянието на кожата и козината.

Тъй като мазнините са основен източник на енергия, храните за кучета и котки са с висококачествени мазнини, лесноусвоими от организма. Омега-3 и -6 мастните киселини действат стимулиращо на имунната система, подпомагат функциите на бъбреците и правят кожата здрава.

На всяка опаковка на продуктите от марката с разделителна черта е оказано съотношението протеини/мазнини в проценти.

Марката гарантира:

· Нормална микрофлора на червата

· Контрол на теглото

· Предотвратява ставни проблеми

· Бъбречна профилактика

· Антиоксиданти

· Устна хигиена

· Здрава кожа и красива козина

null

PURINA

Силна имунна система, здрава кожа, блестяща козина и здрава храносмилателна система за Вашето куче или котка, с помощта на Pro Plan! Всички рецепти на Pro Plan са създадени от ветеринарни лекари и специалисти по хранене, за да предложат здравословна диета за всеки стадий от живота на Вашия любимец, съобразена с неговата порода и степен на активност. Pro Plan се произвежда от висококачествени продукти, с пилешко, агнешко или сьомга като главен продукт.
Всички продукти на PURINA осигуряват перфектен хранителен баланс – за да бъде Вашият любимец здрав и щастлив през целия си живот.
Разработени като помощно хранително средство за профилактика и лечение на любимци със специфични здравословни проблеми.

Вдъхновени от природата и на основата на 80 годишен опит в сферата на храненето на домашни любимци PURINA представя на Вашата котка всички полезни съставки от природата, които самата тя инстинктивно би избрала. Вашата котка инстинктивно знае какво трябва да яде, за да е във върхова форма. Ако можеше да избира сама, тя щеше да хапва естествени източници на протеини като основна храна, а в растенията и билките, растящи в природата, щеше да приема за поддържане на здравето си.

Очевидните признаци на здрав домашен любимец са бистри очи, блестяща козина и игрив характер, а всичко започва с подходящия хранителен режим. Поддържайте домашния си любимец жизнерадостен, силен и в добро здравословно състояние с Purina.

null

NUTRALINE

Високо качество с естествени съставки

Прясно месо и натурални съставки с високо качество, стриктно подбрани и контролирани, осигуряват на храната висока хранителна стойност, специално адаптирани към хранителните нужди и на най-взискателните кучета.
Източник на протеини=Прясно месо!
Без добавяне на „производни“ на животните (кости, шийки, глави и т.н.)

Всички рецепти на Nutraline Dog High Premium съдържат качествено прясно пилешко и пуешко месо, строго подбрано и е източник на висока биологична стойност, протеини, богати на витамини и минерали, важни за хармоничното развитие на кучетата и за поддържането на мускулната маса, за здрави млади и възрастни кучета.

Модерната технология позволява запазването на високи стойности природните хранителни вещества, която подобрява на протеиновата усвояемост.

null

VISAN

VISAN, производител на храни за кучета и котки, Ви представя новата си гама от високо качествени храни. Тази гама е създадена в резултат на години проучвания от екип ветеринарни експерти и специалисти, работещи в R&D&L център…

R&D&L център е Център за научно-изследователска дейност и разработване на иновации.

В създаването на гамата VISAN OPTIMA е използвана най-новата технология за производство на екструдирани храни за кучета, включваща последно поколение  Американски екструдер от компанията Wenger Manufacturing Inc., който позволява директно добавяне на прясно месо по време на производствения процес. Благодарение на тази технология, става възможно производството на храни със Супер премиум качество на достъпна цена, по-ниска от средната цена за този пазарен сегмент.

Гамата VISAN OPTIMA е произведена с прясно месо (пилешка, агнешко или сьомга) като главна съставка – източник на протеин (мин 20%). По този начин се постига високо качество и висока смилаемост на храната.

За производството на храната са използвани само най-качествените съставки, съобразени с хранителните нужди на домашните любимци. Освен това цялата гама от храни е съхранена (консервирана) с помощта на натурални антиоксиданти (токофероли).

Call Now Button