За нас

Кои сме ние?

Нашите клиенти ни познават, ние сме Зоо Магазин Бобо и вече повече от 10 години сме водещи в предлагането на всичко необходимо за домашните любимци .
Създадохме Зоо Магазин Бобо, защото искаме да правим това, което обичаме. Ние обожаваме животните и това е нашата движеща сила! Избирайки нас, Вие избирате не само продукт, с който да зарадвате вашия космат, пернат или водолюбив приятел, Вие избирате доказал се екип в тази сфера, любезно и адекватно обслужване.

Защо да изберете нас...?

Искате Вашето куче, котка или друг домашен любимец да бъде щастлив и да расте здрав и жизнен?

Искате да осигурите комфорт, забавление за него и за Вас?

Искате да научите още нещо за отглеждането и възпитанието му?

Тогава правилното място за Вас е Zoomagazinbobo.com! 

Продуктите за домашни любимци, които предлагаме в нашият магазин и на сайта , са с доказан произход и отговарят на всички стандарти и изисквания. Партньори сме с водещи световни марки. При нас ще намерите всякакви ценови категории продукти – както най-скъпите и реномирани на световния пазар, така и „бюджетни“, но също с гарантирано качество. В секцията „За Продуктите“ можете да се запознаете с част от марки, чиито продукти предлагаме, както и кратко представяне за всяка.

Индивидуалното отношение към всеки един клиент е приоритет за нас. Като хората, така и животните са индивидуални същества и имат нужда от любов и внимание. При нас ще бъдете консултирани и обслужени, ако имате въпрос или просто искате да научите повече за даден продукт. Заповядайте на място или се свържете се с нас и ще се убедите сами.

Call Now Button